Uuden ajan terveyden ja hyvinvoinnin piste. 

TIETOA MEISTÄ

TERVEYS WILLASSA HOIDETAAN HYVINVOINTIA JA TERVEYTTÄ KOKONAISVALTAISESTI

Terveys Willan toiminnassa on keskeistä moniammatillinen osaaminen sekä asiakkaan kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista huolehtiminen. 

Laajasta tuotevalikoimasta löydät laadukkaita terveystuotteita, kosmetiikkaa sekä terveys- ja turvateknologiaa. Lisäksi myymälän ohessa toimii eri alan osaajia ja voit varata meiltä ajan esimerkiksi FLT Ravintovalmentajan® vastaanotolle. Järjestämme myös ilmaisluentoja asiakkaillemme erilaisista terveysaiheista, joista ilmoitamme Facebookissa. 

Tule mukaan luennoille oppimaan ja oivaltamaan uutta terveydestäsi!

Uuden ajan terveyden ja hyvinvoinnin myymälässämme työskentelee moniammatillinen tiimi. Henkilökunnallamme on sairaanhoidollista ja farmaseuttista koulutusta sekä osaamista ravintovalmennuksen puolelta. Haluamme palvella jokaista asiakasta yksilöllisesti ja autamme sinua edistämään terveyttäsi sekä hyvinvointiasi.

Miksi parafarmasia? Toimimme perinteisen apteekin ja luontaistuotekaupan välissä. Yhdistämällä molempien osapuolien erityisyyden, voimme ymmärtää ja auttaa sinua entistä paremmin. Perinteinen lääketiede sekä luontaistuotteet tukevat toisiaan, kun niitä osataan hyödyntää oikein.

Anna aikaa itsellesi! Omaan terveyteen kannattaa aina panostaa. Kuuntele omaa kehoasi ja huolehdi hyvinvoinnistasi. Me haluamme olla tukemassa sinua matkallasi.

Nähdään Terveys Willassa.

Terveys Willassa työskentelee moniammatillinen tiimi, joka haluaa olla edistämässä kokonaisvaltaista terveydenhoitoa sinun parhaaksesi.

Katja

proviisori

 Nauttii hyvistä keskusteluista asiakasrajapinnassa. Työtehtävät apteekkialalla ovat opettaneet, miten lääkehuolto palvelee ihmisiä Suomessa. 

Katja on toiminut lääketeollisuudessa myyntitehtävissä sekä lääkkeiden että ravintolisien parissa. 

Hän haluaa olla edistämässä jokaisen asiakkaan yksilöllisiä tarpeita ottamalla huomioon sekä lääkkeellisten että ei-lääkkeellisten tuotteiden yhteiskäytön. 

Tarja 

FLT Ravintovalmentaja®, sairaanhoitaja

Palvelee asiakkaita monipuolisen työkokemuksensa innoittamana. Ravintovalmennusta funktionaalisen lääketieteen periaattein hän on opiskellut vuodesta 2010. 

Tarja on toiminut myös useita vuosia ennaltaehkäisevän terveydenhuollon työtehtävissä Boliviassa. 

Mikäli haluat voida hyvin ja löytää juuri sinulle sopivan ruokavalion, varaa aika Tarjan vastaanotolle. Kokonaisvaltainen hyvinvointi ja jatkuva ammattitaidon ylläpitäminen ovat lähellä Tarjan sydäntä.  

Tuija

MMM 

On suorittanut maisteritutkinnon Helsingin yliopistossa ravitsemus- ja elintarviketieteissä. 

Vuosien varrella Tuijalle on kertynyt kokemusta myynti-, tuotekehitys- ja esimiestehtävistä elintarvike- ja maustealalla. 

Viime vuosina Tuija on palvellut asiakkaita terveyskaupoissa sekä tehnyt töitä hankinnan ja myynnin parissa. 

Työn ohessa mielenkiinnon kohteina ovat ravitsemusalan opiskelu luontais- ja funktionaaliseen lääketieteeseen pohjautuen.