JOTTA ARKESI SUJUISI PAREMMIN

TERVEYS  JA TURVATEKNOLOGIA

Teknologiaa arkesi tueksi.

Terveys ja Turvateknologia pisteestämme löydät hyvinvointituotteita, GPS-paikantimia sekä kodin turvallisuuteen liittyviä laitteita.

Mikäli tarvitset luotettavaa verenpainemittaria, tule tutustumaan eteisvärinän tunnistavaan Microlife BPA6PC AFIB -verenpainemittariin. Se on kliinisesti testattu ja saat laitteelle 5 vuoden takuun. 

Perheen pienimmille, lemmikeille tai muistisairaille soveltuva Yepzon GPS -paikannin on suunniteltu henkilöpaikannukseen. Paikannin on helppokäyttöinen, eikä se vaadi rekisteröitymisiä.

Valikoimastamme löydät suomalaisen ActiveMEDI:n valmistamat turvarannekkeet. NFC-tekniikalla varustetut MedID -rannekkeet ja -avaimenperät ovat turvanasi odottamattomien hätätilanteiden varalta ja ne voidaan skannata älypuhelimella. MedID -tuotteet toimivat avaimina ActiveMEDI -verkkopalveluun, jonne voit tallentaa haluamasi terveystiedot. Palvelu nopeuttaa ammattilaisten toimintaa hätätilanteissa.

Tarvitsetko turvaa tai apua arkeesi? Meiltä löydät helppokäyttöisen turvapuhelimen, jossa on erillinen SOS -hälytyspainike. Video-ovipuhelin toimii puolestaan langattomasti ja sen avulla saat turvallisen yhteyden vaikka omasta sängystäsi ovelle. Mikäli haluat itsellesi jatkuvaa turvaa, valitse GPRS -ominaisuuksilla varustettu Paikanninkello, jolla voit soittaa tarvittaessa apua. 

Jokaiseen kotiin tarpeellinen Innohomen liesihälytin SA101 hälyttää vaaratilanteesta ennakoivasti ja lisää paloturvallisuutta merkittävästi.

Tule tutustumaan terveys- ja turvateknologia tuotteisiin Terveys Willaan. Valitaan yhdessä juuri sinun arkeasi tukevia tuotteita.

Microlife verenpainemittarista linkitys: http://www.microlife.com/consumer-products/blood-pressure/upper-arm-automatic/bp-a6-pc

Yepsonista linkitys: http://yepzon.com/fi/

ActiveMEDistä linkitys: https://www.activemedi.com/medid

Liesihälyttimestä linkitys: 

http://www.innohome.com/fi/liesihalytin-sa101/