TARJA VALTONEN
Kirjoita alaotsikko tähän

FLT Ravintovalmentaja®


Terveys on ihmisen mahdollisimman hyvä fyysinen, psyykkinen, sosiaalinen ja hengellinen hyvinvoinnin tila. 100 %:sti ihanteellista terveyttä tai täydellistä ruokavaliota ei ole kuitenkaan olemassa. Useimmiten yksi sun toinenkin osa-alue odottaa jonkinlaista tasapainotusta.

Tämä on kehomme normaalia elämää. O
sa soluistamme käy jatkuvaa taistelua ja solu-järjestelmämme ja bakteerikantamme tekevät alati työtä saadakseen aikaan homeostaasin, tasapainon, jotta voimme hyvin ja olemme terveitä.

RAVINTOVALMENNUS-
VASTAANOTTO


Ensimmäinen käynti
1,5 - 2 tuntia, 195 €

Ennen tapaamista saat täytettäväksesi perustieto-lomakkeet ensimmäistä käyntiä varten.

Ensimmäisellä käynnillä kartoitamme taustatekijöitä nykyiselle tilanteellesi, laadimme yhdessä hyvin-vointitavoitteesi, ja saat myös mukaan ruoka-reseptipaketin sekä kirjallisia ohjeita. Ravinto-valmentajana olen tukenasi, kun haluat löytää juuri sinulle sopivan ruokavalion ja voida hyvin.

Ravintovalmennuksessa saat välineitä saadaksesi hyvän olon vatsaasi, painosi hallintaan, apua
iho-oireisiin ja hormonitoimintaan, lisää energiaa ja hyvää mieltä, paremman keskittymiskyvyn, hyvän vastustuskyvyn ja kokonaisvaltaisesti hyvän olon.

Seurantakäynti
1 tunti, 100 € 
1,5-2 tuntia, 195 €

Ensimmäinen seurantakäynti on vähintään tunnin pituinen ja se sovitaan yleensä noin 4-8 viikon kuluttua ensimmäisestä tapaamisesta. Seuranta-käynnillä käymme läpi jo tekemiäsi muutoksia, arvioimme tilannetta ja katsomme yhdessä seuraavia askeleita eteenpäin.

Voit varata tarvittaessa myös pidemmän ajan seurantakäynnille (1,5-2h) sekä aina, mikäli edeltävästä käynnistä on kulunut yli puoli vuotta.

Lämpimästi tervetuloa ravintovalmennukseen!

Ajanvaraus sähköpostitse tai puhelimitse:
tarja.valtonen@ceibo.fi
040-768 0425

Voit katsoa vapaita aikoja myös täältä:
AJANVARAUSKALENTERI