Iiris Kosonen 

Homeopaatti

Homeopatia on laadukas ja lempeä hoitomuoto, jonka avulla voidaan hoitaa akuutteja ja kroonisia vaivoja sekä lapsilla että aikuisilla. Se on myös täysin lisäaineeton hoitomuoto.

Homeopaattiset lääkeaineet saadaan luonnosta; kasveista, eläinkunnasta ja mineraaleista. Ne ovat Suomessa lääkelaitos Fimean rekisteröimiä ja valvomia lääkeaineita.

Homeopaattisella rakennehoidolla kehon immuunipuolustus vahvistuu ja mahdollinen sairastelukierre jää pois.

Homeopatian periaatteet 'Samankaltainen parantaa samankaltaisen' ja 'Vähemmän on enemmän' toimivat ohjenuorina homeopaatin työssä, kuten myös yksilöllisyys ja oireiden kokonaisuus fyysisellä, psyykkisellä ja mentaalisella tasolla.

Valmistuin homeopaatiksi TSH:sta (Transformational School of Homeopathy, Helsinki) v. 2012. Samana syksynä sain myös intuitiivisen energiahoitajan pätevyyden ja perustin Iirinvirman tammikuussa 2013.

www.iirinvirma.fi

Elämääni tuosta ajasta lähtien on viitoittanut ihmisten auttaminen monella tasolla ja tähän olenkin voinut keskittyä yhä enenevässä määrin. Tunnen olevani unelma-ammatissani ja olen todella kiitollinen elämälle jokaisesta päivästä!

Vastaanotto Terveys Willassa 

maanantaisin  klo 10-12

Hinnat:
Ensikäynti aikuinen 115€ 90min
Seuranta aikuinen 83€ 60min
Ensikäynti lapsi 95€ 75min
Seuranta lapsi 73€ 60min
Hinnat sisältävät alvin 24%


Olen kahden lapsen äiti ja kahden lapsenlapsen Mimmu. Asun Hyvinkäällä, vahvat juureni ovat Itä-Suomessa Punkaharjulla ja Savonlinnassa. Toimin nykyisin sielläkin homeopaattina, kuten myös Kuopiossa.

Olen Suomen Homeopaatit ry:n jäsen ja hallituksen jäsen.

Lämpimästi tervetuloa vastaanotolleni

Terveys Willaan!

"EU:n sisällä n. 100 miljoonaa ihmistä käyttää homeopatiaa, mikä on 29 % koko alueen väestöstä. Kauttaaltaan Euroopassa suuri osa lääkäreistä määrää homeopaattisia lääkevalmisteita, Saksassa joka kolmas. Viimeisimpänä Sveitsi virallisti Homeopaatin ammattinimikkeen ja koulutuksen viime kesänä. Sveitsissä homeopatia toimii täysin lääketieteen rinnalla. Homeopaattinen hoito korvataan sairausvakuutuksella (yksityisellä tai kansallisella) mm. seuraavissa maissa: Iso-Britannia, Chile, Brasilia, Latvia, Ranska, Portugali, Itävalta, Bulgaria, Saksa, Unkari, Italia, Sveitsi, Pakistan ja Alankomaat."