Iiris Kosonen 
Kirjoita alaotsikko tähän

Homeopaatti

Homeopatia on laadukas ja lempeä hoitomuoto, jonka avulla voidaan hoitaa akuutteja ja kroonisia vaivoja sekä lapsilla että aikuisilla. Se on myös täysin lisäaineeton hoitomuoto.

Homeopaattiset lääkeaineet saadaan luonnosta; kasveista, eläinkunnasta ja mineraaleista. Ne ovat Suomessa lääkelaitos Fimean rekisteröimiä ja valvomia lääkeaineita.

Homeopaattisella rakennehoidolla kehon immuunipuolustus vahvistuu ja mahdollinen sairastelukierre jää pois.

Homeopatian periaatteet 'Samankaltainen parantaa samankaltaisen' ja 'Vähemmän on enemmän' toimivat ohjenuorina homeopaatin työssä, kuten myös yksilöllisyys ja oireiden kokonaisuus fyysisellä, psyykkisellä ja mentaalisella tasolla.

Valmistuin homeopaatiksi TSH:sta (Transformational School of Homeopathy, Helsinki) v. 2012. Samana syksynä sain myös intuitiivisen energiahoitajan pätevyyden ja perustin Iirinvirman tammikuussa 2013.

www.iirinvirma.fi

Elämääni tuosta ajasta lähtien on viitoittanut ihmisten auttaminen monella tasolla ja tähän olenkin voinut keskittyä yhä enenevässä määrin. Tunnen olevani unelma-ammatissani ja olen todella kiitollinen elämälle jokaisesta päivästä!

Vastaanotto Terveys Willassa 

maanantaisin  klo 10-12

Hinnat:
Ensikäynti aikuinen 113€ 90min
Seuranta aikuinen 93€ 60min
Ensikäynti lapsi 93€ 75min
Seuranta lapsi 83€ 60min
Hinnat sisältävät alvin 24%


Olen kahden lapsen äiti ja kahden lapsenlapsen Mimmo. Asun Hyvinkäällä, vahvat juureni ovat Itä-Suomessa Punkaharjulla ja Savonlinnassa. Toimin nykyisin sielläkin homeopaattina, kuten myös Kuopiossa.

Olen Suomen Homeopaatit ry:n jäsen ja hallituksen jäsen.

Lämpimästi tervetuloa vastaanotolleni Terveys Willaan toukokuusta 2017 alkaen!